För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu öppna 9-20 varje dag!
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

Händer i helgen

Mycket är annorlunda i dessa tider. Parken är öppen som vanligt för besök, promenader och lek. Alla jobbar hårt och noggrant med att följa de restriktioner och riktlinjer som råder. Hjälp varandra och personalen genom att inte bilda kö och hålla avstånd. På fredagar brukar vi vanligtvis ha ett inlägg som sammanfattar vad som händer i helgen runt om i Folkets Park. I och med att öppettider och liknande just nu kan förändras snabbt hänvisar vi istället till de olika verksamheters hemsidor för den senaste informationen om öppettider, program och erbjudanden.

Tänk på att:
– Stanna hemma om du är sjuk.
– Hosta och nys i armvecket.
– Tvätta händerna noggrant.
– Ta hand om varandra!

Ha en fin helg allesammans!

/Folkets Park