Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Joddla med Siv & Nisse Hellberg till Folkets Park

30-årsjubilerande Joddla med Siv tar med Nisse Hellberg med band på turné!

Ålarnas skräck fattar armkrok med den skånska rockens fanbärare! I sommar gör Joddla med Siv och Nisse Hellberg en gemensam turné kring Skånes gyllene slätter med stopp i Folkets Park den 24 juli!

Biljetter släpps på måndag den 17 februari klockan 10.00 via Kulturbolaget.se.

Joddla med Siv
Bandet bakom hit-låtarna ”Inte ens en kolvastång”, ”Tjuge pågar i bastun” och ”Rörmåkarns Ola” med flera, är tillbaka för full maskin och firar nu 30 år som band!  Med sin geniala blandning av folkmusik, rock och lite reggae ser du snart Lukky Martin, Steven Rageblad, Pär Plåt, Mange Manet, Jeppe Kaga och Bo Sko på en scen nära dig.

Nisse Hellberg
Som frontman och sångare i Wilmer X har Nisse en säker plats i alla skånska rockhjärtan, men han har även en gedigen solokarriär att skryta med. Allt från blues, rock till renodlad country ligger under Malmö-sonens musikaliska vokabulär och du kan vara säker på att det blir ett ordentligt svängom när Nisse Hellberg fattar guran och stämmer upp till sång!

Konserten arrangeras av Kulturbolaget.