Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

Händer i helgen

Föreställ dig följande:
 
En isblå förmiddagshimmel, varm choklad och ostmackor i picknickkorgen, de stickade strumporna som farmor gav dig i julklapp som värmer dina kalla fötter i skridskorna och en kär vän att skratta med (och åt) när ni åker på isbanan.
 
❄️
 
Isbanan är öppen som vanligt hela helgen, skridskor och hjälm lånar ni gratis i skridskoboden. Här är lite andra tips på saker som händer i helgen:
 
FREDAG 10/1:
10.00 Isbanan öppnar
15.00 Skridskoutlåningen öppnar, låna skridskor och hjälm gratis.
19.30 Dorateatern presenterar: Röda bönor The föreställning – en kväll som tar oss tillbaka till 70-talets proggiga vardagsrum på Moriska Paviljongen
22.00 På Far i Hatten är det världspremiär för dj-duon Ami & Isse som bl.a. kommer bjuda på ny och gammal disco blandat med funk, soul och house.
 
❄️
 
LÖRDAG 11/1:
10.00 Skridskoutlåningen öppnar, Sallys i Parken​ serverar goda mackor och varma drycker vid isbanan och Friluftsfrämjandet har skridskoskola.
11.00 Testa på skate i Ridhuset med Bryggeriet Skatepark
22.00 Conrad Luckett spelar låtar han gillar på Far i Hatten. Det blir ett sammelsurium av indie, soul och lite gammal hederlig pop.
23.00 Dansa natten lång på Moriska Paviljongen
 
❄️
 
SÖNDAG 12/1:
10.00 Skridskoutlåningen öppnar och Sallys i Parken serverar goda mackor och varma drycker vid isbanan.
 
Trevlig helg!

Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.

Plaskdammen är öppen 🏖️
För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!