För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!
Eldningsförbud: Det är endast tillåtet att grilla på de fasta grillarna i parken.

Skridskoskolan byter dag

Lördagen den 30 november är det säsongspremiär för isbanan. Då är det också säsongspremiär för den populära skridskoskolan med Friluftsfrämjandet. Tidigare har skridskoskolan varit på söndagar men i år byter vi dag, från söndagar till lördagar.

Tillsammans övar vi på att åka framåt, bakåt, svänga och bromsa genom olika lekar och övningar. Aktiviteten är för både barn och vuxna som vill vara med och lära sig åka skridskor under lekfulla former. Det kostar inget att delta och ni lånar skridskor och hjälm gratis i skridskoboden.

Läs mer om aktiviteterna och skridskobodens öppettider här!

Vi ses i Folkets Park!