Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Nu är det bara en vecka kvar…

Nu är det bara en vecka kvar till den läskigaste på hela året, nämligen Skräckveckan! Vågar du lyssna på spökhistorierna och gå spökrundan eller vill du hellre stöpa ljus och skära pumpor? Det finns något att göra för både stora som små.

Under Skräckveckan möter vi rädslor och fobier runt om i Folkets Park – från läskiga spökrundor till att träffa en livs levande orm från Terrariet. Under veckan kommer det finnas möjlighet att skära pumpor, stöpa ljus och pyssla pynt som klär på lördagens stora spökfest där vi firar livet, döden och allt däremellan tillsammans med Skräckkabinettet.

Och, det bästa av allt – alla aktiviteter är gratis!

Här kan ni se hela programmet för Spökveckan!

Vi ses i Folkets Park! 👻

Bild: Unsplash