Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

Årets sista barnloppis

Söndagen den 27 oktober är det årets sista Barnloppis, ett perfekt tillfälle att fynda höst- och vintergarderob till barnen eller sälja av barnens urväxta kläder.

Information till försäljare på barnloppis:

  • Det kostar inget att sälja på barnloppisen.
  • Ingen förbokning behöver göras, dock kan inte Folkets Park garantera alla som vill sälja får plats. När gräsmattorna och Parktorget är fyllt har Folkets Park inga fler platser att erbjuda. Detta på grund av säkerhetsskäl. Om alla som säljer hjälps åt och försöker ta så liten plats som möjligt får fler plats att sälja.
  • Från kl. 08.00 får försäljarna tillgång till anvisad plats. Det finns ordningsvakter i parken som hjälper till med insläppet till parken. Notera att parken stänger innan kl 08.00 för att alla försäljare ska få samma chans till möjligheten att få en plats. Försäljning får endast ske på anvisad plats.
  • Ta med dig en filt eller liknande att lägga ut sakerna på. Tänk på att alla samsas om ytorna för arrangemanget så vänligen ta inte för mycket plats.

Läs mer om Barnloppis här!

Vi ses i Folkets Park!

Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.

Plaskdammen är öppen 🏖️
För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!