Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

Årets sista rullskridskodisko!

Brändan har en gång i månaden sen april förvandlats till en glittrig, diskoindränkt rullskridskorotunda med DJs som spelar upp diskodängorna från förr varvat med nutida klassiker. Men, allt gott har ett slut och nu har vi kommit fram till årets sista rullskridskodisko. Bjud med kollegorna, dejten eller vännerna, dörrarna öppnar kl 17.

Ta gärna med er era egna rullskridskor och ta en svängom. Ni kan också låna rullskridskor gratis i storlekarna 37-45. Det enda ni behöver göra är att kvittera ut dem med ditt ID-kort och rullskridskorna är dina för 30 minuter. Mer information om rullskridskodisko hittar ni här!

Vi ses i Folkets Park!

Pssst! Det är fri entre!

Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.

Plaskdammen är öppen 🏖️
För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!