Åka skridskor? Låna skridskor mån-sön kl. 10-19! ⛸❄

Händer i helgen

Vi har en fullspäckad helg framför oss i parken!
 
FREDAG:
 
Wilmer X + gäster kl 17-22
Ikväll blir det rock n’ roll på Stora scenen för hela slanten! Wilmer X Bäddat För Trubbel, Dalaplan och VA Rocks. Obligatorisk närvaro för alla Skåne-rockers!
 
Rullskridskodisko kl 17-22
Ikväll förvandlas Brändan till en glittrig, diskoindränkt rullskridskorotunda med DJs som spelar upp diskodängorna från förr varvat med nutida klassiker! Ta gärna med er era egna rullskridskor och ta en svängom i rotundan. Ni kan också låna rullskridskor gratis i storlekarna 37-45.
________________________________________
 
LÖRDAG:
 
Afrikanska kulturfestivalen kl 12-21
Imorgon är det dags för den Afrikanska Kulturfestivalen 2019 Det blir en heldag med musikunderhållning, mat och olika aktiviteter i parken för stora som små. Detta är ett evenemang för hela familjen med fri entré!
________________________________________
 
SÖNDAG:
 
Barnloppis kl 9-13:
På barnloppisen får alla stå och sälja, och det är gratis! Det enda ni behöver är filtar eller dylikt att lägga era saker på då vi inte har några bord för utställare. Försäljare får tillgång till området kl 8 för att ta plats och ställa i ordning. Kl 9-13 är det barnloppis!
________________________________________
 
Vänskapstorget har Helamalmö aktiviteter hela helgen! Testa VR, spela FIFA, utmana varandra i en basketmatch och åk skateboards i ramperna.
 
Vi ses i Folkets Park!