Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Big Bang Festival

BIG BANG FESTIVAL 2019
★ En vetenskapsfestival för framtidens forskare ★

Välkomna till Malmös största vetenskapsfestival! Här hittar ni coola experiment och spännande shower för barn och unga mellan 3-18 år. Årets festivaltema är robotik och erbjuder bland annat lärorika workshops i arduino och lödning, design och interaktionsdesign! Ni hittar festivalens aktiviteter både i Cool Minds lokaler samt utspridda över hela Folkets Park. Eventet är gratis för alla!

★ Programmet för festivalen hittar ni här: https://coolminds.se/barn-familj/big-bang-festival/! ★

Big Bang Festival arrangeras av vetenskapsleklandet Cool Minds. Vi erbjuder även kalas, vetenskapskurser och andra spännande aktiviteter för barn och unga. Hitta mer info om oss på www.coolminds.se! Vi tackar Folkets Park och Sten K stiftelsen för deras hjälp.