Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

Slutspurten i VM

Få saker är så magiska som en riktigt fotbollssommar i Folkets Park! Nu är det bara fyra lag kvar i turneringen; Sverige, England, USA och Nederländerna. Ta med picknickkorgen och vännen, dejten, kollegan eller familjen och heja fram ditt lag till vinst!

Vi visar alla VM-matcher på storbildsskärm från Stora Scenen, vid Sveriges matcher finns det ytterligare en storbildsskärm på Parktorget. Vi väntar mycket folk till alla matcher så se till att vara på plats i god tid!

Innan och efter Sveriges matcher samt i halvlek håller Cornelius Löfmark Ekström tillsammans med DJ Suuz och fotbollsexperten Jasmin Nur i Studio Le Balle est Rond (som betyder “bollen är rund”).

Vid Sveriges matcher finns även bar och matförsäljning vid Stora scenen, parkens restauranger har öppet som vanligt under hela mästerskapet.

Dagtid erbjuder vi många roliga aktiviteter för stora som små! Kom och spela Fifa-turneringar, fotbollsturneringar, testa teknikbanor, hoppborgar, vattenfotboll och testa gå-fotboll. Fri entré!

 

Bra att tänka på:
-Vid mycket folk är det ej tillåtet med solstolar
-Barnvagnsområde finns
-Kontroll av legitimation sker in till alla serveringsområden
-Vattenpost med dricksvatten finns på området vid Stora Scenen
-Rökning endast på stora gräsmattorna i parken
-Förbjudet att cykla eller köra elscooter i parken
-Hundar är inte välkomna 15 april-18 sep enligt Malmö Stads hundstadga
-Ta alltid hjälp av Folkets Parks värdar, vi bär gula västar!

 

Vi ses i Folkets Park!

Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.

Plaskdammen är öppen 🏖️
För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!