Skridskoutlåningen vid plaskdammen är öppen 15-19 vardagar, 10-19 helger.
För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.

Superdupersommar 2019

Den 17 juni – 8 augusti bjuder Folkets Park och Barnens Scen på magiska kulturupplevelser för barn och unga i Ridhuset, utanför Terrariet och på Vänskapstorget i Folkets Park under ledning av våra Superduperdirektörer.

Varje dags program är unikt med en härlig blandning av internationella gästspel, högljudda och finstämda musikakter, filmvisningar, stora och små föreställningar ute och inne. Alla föreställningar har fri entré. Så, ta med hela familjen och kom och ha en Superdupersommar i Folkets Park!

Superdupersommar är en samproduktion mellan Barnens scen, BUFF och Folkets Park.

Hela programmet släpps den 3 juni. Håll utkik här eller på Folketspark.se för mer information.

Vi ses i Folkets Park!