Åka skridskor? Låna skridskor mån-sön kl. 10-19! ⛸❄

Den stora vårfesten fortsätter…

Den stora vårfesten fortsätter! Idag är det dags för den första Malmö Sneaker Swap | Folkets Park – en heldag för alla där privatpersoner, leverantörer och proffisionella resellers kan köpa, sälja och byta sneakers. Fokus ligger på sneakers men även unika exklusiva plagg, accesseoar, skateboards, merch, vinyl, mixtapes gammalt som nytt kommer att finnas.
 
På Stora scenen blir det en heldag med musik, dans, god mat och massa roliga barnaktiviteter med Turkisk Kulturfestival (11) 2019 – Malmö!
 
Imorgon avrundar vi Den stora vårfesten: Lördag! tillsammans med Revolutionary Fitness Sweden, som bjuder in till en skön för- och eftermiddag i träningens tecken. Yoga, bulgarian bag och familjepass – det finns något för alla! Och, det kostar inget att delta!
 
Vilken helg! Vi ses i Folkets Park!