Åka skridskor? Låna skridskor mån-sön kl. 10-19! ⛸❄

Den stora vårfesten

Det är bara två dagar kvar till Den stora vårfesten i Folkets Park!
 
Vi rivstartar vårfesten med Invigning av Vänskapstorget och säsongspremiär på Stora scenen med Ozzy + support Mazzo & Rankz. Det kommer bli högt tryck på scenområdet så kom i tid för att säkra din plats!
 
På lördag fortsätter vi invigningshelgen på Vänskapstorget med aktiviteter. På eftermiddagen får Stora scenen gediget finbesök av Miriam Aida och Fastpoholmen. Det kan inte bli annat än bra! Dessutom blir det fullt ös med minicart och hoppborgar från kl 11 på Parktorget och vid skateramperna.
 
Helgens sista dag är för många småbarnsföräldrar den mest efterlängtade av dem alla, då är det ju säsongspremiär för Barnloppis! Fynda schyssta prylar och kläder till barnen till schyssta priser!
 
Vilken helg vi har framför oss! Och det är bara början! I eventet finns hela programmet för Den stora vårfesten.
 
Vi ses i Folkets Park!