Åka skridskor? Låna skridskor mån-sön kl. 10-19! ⛸❄

Bli VM-ambassadör

 

2018 års fotbolls-VM i Folkets Park blev en av Europas största fotbollsfester med mer är 160 000 besökare. I år är det dags igen! Hela mästerskapet visas på storbildsskärm i Folkets Park och samtliga matcher inleds med en videohälsning från glada malmöbor. Vill du vara med och heja fram ditt lag? Bli ambassadör!

Som ambassadör behöver du inte ha ursprung från landet ifråga, att ha ett starkt intresse eller känslor för landet räcker för att få vara ambassadör. Videohälsningarna kommer att synas inför matcherna och i sociala medier. För att kunna vara ambassadör måste ni kunna vara tillgängliga för inspelning under eftermiddagen den 29 eller 30 april. Kom själv eller ta med dig familj och vänner men det är först till kvarn som gäller så se till att anmäla dig snabbt! För de länder där det finns ett stort intresse skapas en reservlista.

ANMÄL DIG HÄR!

Länder som spelar i fotbolls-VM:
Argentina, Australien, Brasilien, Chile, England, Frankrike, Italien, Jamaica, Japan, Kamerun, Kanada, Kina, Nederländerna, Nigeria, Norge, Nya Zeeland, Skottland, Spanien, Sverige, Sydafrika, Sydkorea, Thailand, Tyskland, USA