Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Linnea, Imenella & Tove

Linnea Henriksson. Imenella. Tove Styrke. Tre av Sveriges mest hyllade artister står på Stora scenen i Folkets Park den 20 juni.

Tillsammans med Linnea Henriksson, Imenella och Tove Styrke värmer vi upp inför Sveriges sista gruppspelsmatch i fotbolls-VM, där de denna kväll möter USA.

Konserterna börjar kl 18 och håller på fram till avspark kl 21. Det kommer många besökare så kom i god tid för att säkra plats!
________________________________________

Linnea Henriksson
Linnea Henriksson är en av Sveriges mest uppskattade artister med tre soloalbum i ryggen som både genererat i många prestigefyllda priser och utmärkelser. Vid sidan av sin artistkarriär har hon gjort sig populär som programledare för bland annat Musikhjälpen och tre säsonger av Spotifys första egenproducerade svenska podcast ”Equalizer”. 2018 tog hon hela svenska folket med storm med sina mångfacetterade tolkningar i TV4’s populära ”Så mycket bättre”. Nu åker hon ut på en stor sommarturné i Sverige och konserten i Folkets Park är den enda som är gratis.

https://www.youtube.com/watch?v=HriEvUAQgMY
________________________________________

Imenella
Imenella är namnet på allas läppar just nu. Efter en lång karriär som en av Sveriges bästa dansare har nu Imenella brutit ny mark med debutsingeln Moves (feat Yasin). Imenella har redan hunnit vara förband till artister som Mr Eazi och Fricky, och i sommar åker hon ut i Sverige på en efterlängtad turné. Imenella vann nyligen grammisgalans prestigefyllda pris som årets nykomling.

https://www.youtube.com/watch?v=-cQG2ci4A-8
________________________________________

Tove Styrke
Efter flitigt turnerande runtom i världen är det nu äntligen dags för vår internationella stjärna Tove Styrke att komma hem – med sitt hyllade album Sway i bagaget – och göra flera konserter runtom i Sverige och Norden.

https://www.youtube.com/watch?v=bGSNZ7QAoK4