Åka skridskor? Låna skridskor mån-sön kl. 10-19! ⛸❄

Linnea Henriksson

Prisade Linnea Henriksson är en av landets mest älskade artister, med en alldeles egen röst och helt unik äkthet. Den 20 juni kommer hon till Folkets Park för att uppträda under VM i Parken när Sverige möter USA i sista gruppspelsmatchen.

Tre soloalbum, en julshow, ett antal programledarjobb och ett ännu större antal utmärkelser. Sedan Linnea Henriksson slog igenom i början av 2010-talet har mycket hänt och när hon 2018 var med i Så mycket bättre stod det än mer klart att här har vi en av landets främsta. Med sina tolkningar av de andra artisternas låtar lockade hon fram både gåshud och glädje, något som hon också framkallar hos publiken på sina konserter.

Linnea Henriksson har samarbetat med Avicii, Gyllene tider och Petter, men mer än något annat står hon stadigt på egen hand som soloartist och låtskrivare av känslofulla och vardagsnära låtar som träffar rätt i hjärtat. Med sitt tredje album, självbetitlat Linnea Henriksson, visade hon upp sin berättarskicklighet i texter som andas så mycket här och nu som det bara går. Albumet utnämndes, med all rätta, till Årets pop på P3 Guld-galan tidigare i år.

Hon är känd för sin unika publikkontakt och ordet ”genuin” är det som alla som sett Linnea live återkommer till. Missa inte chansen att se Linnea Henriksson live i sommar!

Det är fri entré!