Skridskobanorna öppnar 27/11 kl. 16.00 ⛸❄

Folkets Park söker parkvärdar!

Folkets Park är ett av Sveriges mest besökta turistmål och en naturlig samlingsplats för hela Malmö, stora som små, unga som äldre! Nu söker vi parkvärdar till årets säsong som bland annat bjuder på konserter, allsång, dansbandskvällar, föreningsarrangemang, musik- och kulturfestivaler och barnloppisar.

Som parkvärd är du ansiktet utåt och den som möter våra besökare under arrangemangen, svarar på frågor och hugger tag där det behövs en hjälpande hand. Arbetsuppgifter varierar beroende på arrangemang vilket kräver att du är prestigelös, utåtriktad och inte rädd för att ta egna initiativ.

Vill du bli en del av teamet? Skicka din ansökan och eventuella frågor till folketspark@malmo.se senast den 15 februari.

Folkets Park tillhör enheten besöksanläggningar som är en del av fastighets- och gatukontoret, Malmö stad.