För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu öppna 9-20 varje dag!
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

VM i Parken

USA, Chile och Thailand. Det blir Sveriges motståndare i sommarens VM-slutspel i Frankrike. Och givetvis vill vi ge alla fans chansen att heja fram våra damer med storbildsvisning i Folkets Park.

I lördags lottades gruppspelet till damernas fotbolls-VM 2019 och nu börjar upptakten inför sommarens fotbollsfest på allvar. Sverige lottades in i grupp F och det blir ett nytt klassikermöte mellan Sverige och USA. Det är femte raka VM-slutspelet som länderna lottas in i samma grupp. Dessutom blir det möten med Chile och Thailand.

VM i Parken 2018 blev en stor succé och till sommaren kommer Malmö stad och Folkets Park visa alla Sveriges matcher på storbildsskärm. Dessutom har du möjlighet att se alla andra matcher på annan plats i Folkets Park.

Vi möts i parken!