För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu öppna 9-20 varje dag!
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

Vad vill du se och göra i Folkets Park 2019?

Det är alltid något på gång i parken, vår som höst, sommar som vinter. Allsång, bio, barnföreställningar, skate på skateramperna, streetfood, konserter, barnloppis, skridskoåkning på isbanan, musikfestivaler, danskvällar, fotbolls-VM på storbildsskärm, högtidsfiranden, minicarts. Listan är lång!

Men kanske saknas det något på den listan. Vi vill veta vad ni vill se och göra i parken nästa år. Vet du en barnteater som hade varit klockren på Superdupersommar? Finns det någon aktivitet som du tänker ”det där hade ju varit så kul att testa”? Vilken artist eller vilket band vill du se på Stora scenen? Har du en idé om ett arrangemang som hade varit perfekt i parken?

Skicka ett mail till oss på folketspark@malmo.se med dina tankar och tips!