För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu öppna 9-20 varje dag!
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

Fredagens höstlovsaktiviteter!

Halloweenexperiment, föreställning och ljudinstallation står på dagens aktivitetslista! 🍂

Har du hört att Rosie bitit i gräset? på Barnens Scen kl 9.15 och 10.30 (ca 40 min lång)
Vart kommer man när man dör? Vad händer på en begravning? Var finns själen? Hur ser Gud ut? Om hon nu finns, vill säga. Vad blir man i nästa liv? En blomma? En älg eller en ängel? Kanske en stjärna på himlen? En pjäs i femton korta betraktelser kring livet och döden. Med mycket humor och lite sång och musik tar vi oss an de stora frågorna!
🍂
Halloweenexperiment i parken med Cool Minds kl. 11-18
På tre olika platser i parken håller Cool Minds aktiviteter. I tältet vid plaskdammen har de olika experiment, öppet kl 12-17. På gräsmattan vid Rosen är det temapyssel, öppet kl 11-18. Vid Cool Minds entré bjuds det på inspirerande och spännande vetenskapsshower, öppet kl 13-17. Alla aktiviteter är gratis!
🍂
Besök Terrariet kl 10-18
Folkets Parks vildaste ställe är utan tvekan Malmö Reptilcenter som även går under namnet Terrariet. På 500 kvadratmeter djungel kan du bekanta dig närmare med allt som krälar, kryper, hoppar och klättrar. Här finns ödlor, ormar, krokodiler, spindlar, sköldpaddor, papegojor, apor och ekorrar. Och mycket mer! Entréavgift.
🍂
Pumpahav ::: Halloweenljud i Folkets Park iJaktpaviljongen kl 17-22
Interaktiv ljudinstallation för alla åldrar med pumpor, spindlar och mer! James Brewsters tredje Halloweeninstallation i parken efter ‘Satans grisar’ i 2012 och ‘Gruvspöken’ i 2016. Fri entré!

Alla aktiviteter hittar ni här. Vi ses i parken!