För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu öppna 9-20 varje dag!
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

Torsdagens höstlovsaktiviteter!

Detta händer i parken idag! 🍂

Halloweenexperiment i parken! med Cool Minds kl. 11-18
Kuslig CSI-runda med Halloweentema. Rundan startar vid Cool Minds entré, och där får ni all info och material som behövs. Det kostar inget att delta!

Workshop i skuggspel med Pygméteaterns erfarna proffs på Barnens Scen kl 10-14.30
Pygméteatern har arbetat med skuggspel i över 30 år. Under fyra timmar får barnen skapa skuggspel med inspiration av teaterkunnande. Dessutom fikar deltagarna tillsammans under en halvtimma, så ta med egen matsäck! Pris: 50 kr/person

Besök Terrariet kl 10-18
Folkets Parks vildaste ställe är utan tvekan Malmö Reptilcenter som även går under namnet Terrariet. På 500 kvadratmeter djungel kan du bekanta dig närmare med allt som krälar, kryper, hoppar och klättrar. Här finns ödlor, ormar, krokodiler, spindlar, sköldpaddor, papegojor, apor och ekorrar. Och mycket mer! Entréavgift.

Halloween i Odla i Parken kl 12-15
På höstlovet öppnar Odla i Parken för halloweenfirande! Prova på att göra eget slajm, tillverka halloweenpumpor, drick blodigt bål och halloween-pyssla!

Halloweenljud – utställning i Jaktpaviljongen kl 12-15
Interaktiv ljudinstallation för alla åldrar med pumpor, spindlar och mer! James Brewsters tredje Halloweeninstallation i parken efter ‘Satans grisar’ i 2012 och ‘Gruvspöken’ i 2016. Fri entré!

Moriskan Soul Sessions pres: Balkan Jam kl 21
Det är många som har längtat och nu är vi egentligen tillbaka, bättre än någonsin! Husbandet på Balkan Jam är alltid multiinstrumentalisterna Jesper Nordberg, Marko Jelača, Bajro Beganović & Zlata Wolim. Ibland kommer de också att gästas av andra stjärnor på Balkanmusikhimlen. Husbandet spelar alltid två kortare set och därefter är det fritt fram att jamma med!

Klicka här för mer information om höstlovsaktiviteterna!

Vi ses i parken!