För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu öppna 9-20 varje dag!
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

Onsdagens höstlovsaktiviteter!

Kuslig CSI-runda med Cool Minds och ljudinstallationen Pumpahav i Jaktpaviljongen står på dagens agenda! Alla aktiviteter och arrangemang under höstlovet hittar ni i eventet här!

Halloweenexperiment i parken! med Cool Minds kl. 11-18
Kuslig CSI-runda med Halloweentema. Rundan startar vid Cool Minds entré, och där får ni all info och material som behövs. Det kostar inget att delta!

Besök Terrariet kl 10-18
Folkets Parks vildaste ställe är utan tvekan Malmö Reptilcenter som även går under namnet Terrariet. På 500 kvadratmeter djungel kan du bekanta dig närmare med allt som krälar, kryper, hoppar och klättrar. Här finns ödlor, ormar, krokodiler, spindlar, sköldpaddor, papegojor, apor och ekorrar. Och mycket mer!

Halloweenljud – utställning i Jaktpaviljongen kl 17-22
Interaktiv ljudinstallation för alla åldrar med pumpor, spindlar och mer! James Brewsters tredje Halloweeninstallation i parken efter ‘Satans grisar’ i 2012 och ‘Gruvspöken’ i 2016. Fri entré!

Moriskan Jazz Club pres: Vad Vi Vet live + jam kl 21.00
De sex svensk-norska musikerna som möttes på Trondheims jazzlinje har under det senaste året skapat ny musik som är redo att presenteras. Med inspiration från grupper som The Stoner och Paavo spelar gruppen orädd, lekfull skandinavisk jazz med svenska texter. Bandet har spelat på scener som Dokkhuset och Herr Nielsen. Fri entré!

Vi ses i parken!