För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu öppna 9-20 varje dag!
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

Höstlovsaktiviteter i parken

På höstlovet finns det aktiviteter och arrangemang varje dag, för både stora som små! På Barnens scen är det spännande föreställningar för barnen och workshops. I Odla i Parken har Växtvärket roliga odlingsaktiviteter. Både Far i Hatten och Moriskan bjuder på livespelningar. Och för den som tycker det är kul och spännande med djur och reptiler är ett besök på Terrariet ett självklart alternativ!

Alla arrangemang och aktiviteter hittar ni i listan nedan.

MÅNDAG 29 OKTOBER
Besök Terrariet kl 10-18
Folkets Parks vildaste ställe är utan tvekan Malmö Reptilcenter som även går under namnet Terrariet. På 500 kvadratmeter djungel kan du bekanta dig närmare med allt som krälar, kryper, hoppar och klättrar. Här finns ödlor, ormar, krokodiler, spindlar, sköldpaddor, papegojor, apor och ekorrar. Och mycket mer!

Halloweenexperiment i parken! med Cool Minds kl. 11-18
På tre olika platser i parken håller Cool Minds aktiviteter. I tältet vid plaskdammen har de olika experiment, öppet kl 12-17. På gräsmattan vid Rosen är det temapyssel, öppet kl 11-18. Vid Cool Minds entré bjuds det på inspirerande och spännande vetenskapsshower, öppet kl 13-17. Alla aktiviteter är gratis!

Halloweenljud – utställning i Jaktpaviljongen kl 12-15
Interaktiv ljudinstallation för alla åldrar med pumpor, spindlar och mer! James Brewsters tredje Halloweeninstallation i parken efter ’Satans grisar’ i 2012 och ’Gruvspöken’ i 2016. Fri entré!
_________________________________________

TISDAG 30 OKTOBER
Besök Terrariet kl 10-18
Folkets Parks vildaste ställe är utan tvekan Malmö Reptilcenter som även går under namnet Terrariet. På 500 kvadratmeter djungel kan du bekanta dig närmare med allt som krälar, kryper, hoppar och klättrar. Här finns ödlor, ormar, krokodiler, spindlar, sköldpaddor, papegojor, apor och ekorrar. Och mycket mer!

Halloweenexperiment i parken! med Cool Minds kl. 11-18
På tre olika platser i parken håller Cool Minds aktiviteter. I tältet vid plaskdammen har de olika experiment, öppet kl 12-17. På gräsmattan vid Rosen är det temapyssel, öppet kl 11-18. Vid Cool Minds entré bjuds det på inspirerande och spännande vetenskapsshower, öppet kl 13-17. Alla aktiviteter är gratis!

Halloweenljud – utställning i Jaktpaviljongen kl 12-15
Interaktiv ljudinstallation för alla åldrar med pumpor, spindlar och mer! James Brewsters tredje Halloweeninstallation i parken efter ’Satans grisar’ i 2012 och ’Gruvspöken’ i 2016. Fri entré!

Halloween i Odla i Parken kl 12-15
På höstlovet öppnar Odla i Parken för halloweenfirande! Prova på att göra eget slajm, tillverka halloweenpumpor, drick blodigt bål och halloween-pyssla!
_________________________________________

ONSDAG 31 OKTOBER:
Halloweenexperiment i parken! med Cool Minds kl. 11-18
Kuslig CSI-runda med Halloweentema. Rundan startar vid Cool Minds entré, och där får ni all info och material som behövs. Det kostar inget att delta!

Besök Terrariet kl 10-18
Folkets Parks vildaste ställe är utan tvekan Malmö Reptilcenter som även går under namnet Terrariet. På 500 kvadratmeter djungel kan du bekanta dig närmare med allt som krälar, kryper, hoppar och klättrar. Här finns ödlor, ormar, krokodiler, spindlar, sköldpaddor, papegojor, apor och ekorrar. Och mycket mer!

Halloweenljud – utställning i Jaktpaviljongen kl 17-22
Interaktiv ljudinstallation för alla åldrar med pumpor, spindlar och mer! James Brewsters tredje Halloweeninstallation i parken efter ’Satans grisar’ i 2012 och ’Gruvspöken’ i 2016. Fri entré!

Moriskan Jazz Club pres: Vad Vi Vet live + jam kl 21.00
De sex svensk-norska musikerna som möttes på Trondheims jazzlinje har under det senaste året skapat ny musik som är redo att presenteras. Med inspiration från grupper som The Stoner och Paavo spelar gruppen orädd, lekfull skandinavisk jazz med svenska texter. Bandet har spelat på scener som Dokkhuset och Herr Nielsen. Fri entré!
_________________________________________

TORSDAG 1 NOVEMBER:
Halloweenexperiment i parken! med Cool Minds kl. 11-18
Kuslig CSI-runda med Halloweentema. Rundan startar vid Cool Minds entré, och där får ni all info och material som behövs. Det kostar inget att delta!

Workshop i skuggspel med Pygméteaterns erfarna proffs på Barnens Scen kl 10-14.30
Pygméteatern har arbetat med skuggspel i över 30 år. Under fyra timmar får barnen skapa skuggspel med inspiration av teaterkunnande. Dessutom fikar deltagarna tillsammans under en halvtimma, så ta med egen matsäck! Pris: 50 kr/person

Besök Terrariet kl 10-18
Folkets Parks vildaste ställe är utan tvekan Malmö Reptilcenter som även går under namnet Terrariet. På 500 kvadratmeter djungel kan du bekanta dig närmare med allt som krälar, kryper, hoppar och klättrar. Här finns ödlor, ormar, krokodiler, spindlar, sköldpaddor, papegojor, apor och ekorrar. Och mycket mer! Entréavgift.

Halloween i Odla i Parken kl 12-15
På höstlovet öppnar Odla i Parken för halloweenfirande! Prova på att göra eget slajm, tillverka halloweenpumpor, drick blodigt bål och halloween-pyssla!

Halloweenljud – utställning i Jaktpaviljongen kl 12-15
Interaktiv ljudinstallation för alla åldrar med pumpor, spindlar och mer! James Brewsters tredje Halloweeninstallation i parken efter ’Satans grisar’ i 2012 och ’Gruvspöken’ i 2016. Fri entré!

Moriskan Soul Sessions pres: Balkan Jam kl 21
Det är många som har längtat och nu är vi egentligen tillbaka, bättre än någonsin! Husbandet på Balkan Jam är alltid multiinstrumentalisterna Jesper Nordberg, Marko Jelača, Bajro Beganović & Zlata Wolim. Ibland kommer de också att gästas av andra stjärnor på Balkanmusikhimlen. Husbandet spelar alltid två kortare set och därefter är det fritt fram att jamma med!
_________________________________________

FREDAG 2 NOVEMBER:
Har du hört att Rosie bitit i gräset? på Barnens Scen kl 9.15 och 10.30 (ca 40 min lång)
Vart kommer man när man dör? Vad händer på en begravning? Var finns själen? Hur ser Gud ut? Om hon nu finns, vill säga. Vad blir man i nästa liv? En blomma? En älg eller en ängel? Kanske en stjärna på himlen? En pjäs i femton korta betraktelser kring livet och döden. Med mycket humor och lite sång och musik tar vi oss an de stora frågorna!

@Halloweenexperiment i parken! med Cool Minds kl. 11-18
På tre olika platser i parken håller Cool Minds aktiviteter. I tältet vid plaskdammen har de olika experiment, öppet kl 12-17. På gräsmattan vid Rosen är det temapyssel, öppet kl 11-18. Vid Cool Minds entré bjuds det på inspirerande och spännande vetenskapsshower, öppet kl 13-17. Alla aktiviteter är gratis!

Besök Terrariet kl 10-18
Folkets Parks vildaste ställe är utan tvekan Malmö Reptilcenter som även går under namnet Terrariet. På 500 kvadratmeter djungel kan du bekanta dig närmare med allt som krälar, kryper, hoppar och klättrar. Här finns ödlor, ormar, krokodiler, spindlar, sköldpaddor, papegojor, apor och ekorrar. Och mycket mer! Entréavgift.

Halloweenljud – utställning i Jaktpaviljongen kl 17-22
Interaktiv ljudinstallation för alla åldrar med pumpor, spindlar och mer! James Brewsters tredje Halloweeninstallation i parken efter ’Satans grisar’ i 2012 och ’Gruvspöken’ i 2016. Fri entré!
_________________________________________

LÖRDAG 3 NOVEMBER:
Brunch på Far i Hatten kl 11-14
Under lördagen dukar Far i Hatten fram en härlig, främst vegetarisk, brunchbuffé. Brunch baserar sig efter vad som är i säsong och är till mestadels vegetarisk. Pris: 135 kr/person

Besök Terrariet kl 12-18
Folkets Parks vildaste ställe är utan tvekan Malmö Reptilcenter som även går under namnet Terrariet. På 500 kvadratmeter djungel kan du bekanta dig närmare med allt som krälar, kryper, hoppar och klättrar. Här finns ödlor, ormar, krokodiler, spindlar, sköldpaddor, papegojor, apor och ekorrar. Och mycket mer! Entréavgift.

Fatoumata Diawara (Mali) Live på Moriskan kl 19-23
Fatoumata Diawara, den lysande stjärnan från Mali, som med inspiration från hennes hemtrakt Wassoulou skapar ett angeläget och samtida uttryck. I centrum av musiken finns hennes varma och uttrycksfulla röst uppbackad av en funkigt jazzig ljudbild, där bluesens melankoli och rytmernas eld klart lyser igenom. Hon släpper sin andra platta i maj 2018. Konserten arrangeras av Mix Musik och Moriska Paviljongen. Pris: 290 kr/biljett

DJ-set: Echo Ladies på Far i Hatten kl 22
Echo Ladies spelar sina favoritlåtar. Från postpunk till shoegaze till dreamwave. Synthpop, indiepop och noisepop om vartannat. Fri entré!
_________________________________________

SÖNDAG 4 NOVEMBER:
Pizzasöndag på Far i Hatten kl 11-22
Vedugnsbakad pizza på Far i Hatten och inget annat tjafs. Take-away eller stanna och söndagsmys med mumsiga pizzor. Det finns även efterrättspizza på söndagarna och för er som vill fika så håller kaféet öppet.

Besök Terrariet kl 12-18
Folkets Parks vildaste ställe är utan tvekan Malmö Reptilcenter som även går under namnet Terrariet. På 500 kvadratmeter djungel kan du bekanta dig närmare med allt som krälar, kryper, hoppar och klättrar. Här finns ödlor, ormar, krokodiler, spindlar, sköldpaddor, papegojor, apor och ekorrar. Och mycket mer! Entréavgift.

Vi ses i parken!