Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

Kul aktiviteter för både stora och små

Cool Minds är ett lek- och kunskapslabb i Folkets Park. Här kan barn och ungdomar experimentera med teknik, kemi och biologi. Göra DNA-halsband, bygga en robot och lära sig att programmera egna dataspel. Bland mycket annat.

VR-onsdag och Såpbubbleshow är två återkommande aktiviteter på Cool Minds, som ingår i entréavgiften.

VR-onsdag:
Varje onsdag kl 12-18 har vi vår VR-avdelning öppen under drop in! Virtual reality skapar en artificiell och sensorisk upplevelse du sent kommer att glömma. Genom att sätta på dig VR-glasögonen får du utforska allt från solsystemet till kluriga spel som du själv befinner dig i! I entréavgiften ingår 20 minuters fritt spelande. Då ingår givetvis även alla andra skoj avdelningar vi har under drop in!

Såpbubbleshow:
Varje fredag kl 17-18 håller Cool Minds i en spännande såpbubbleshow! Här förklarar deras såp-expert hur bubblor skapas, hur vi kan skapa riktigt stora bubblor, varför bubblor är runda och mycket annat. Showen är interaktiv och ingår utan extra kostnad i drop in avgiften!

Vill du veta mer om Cool Minds? Klicka här!

Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.

Plaskdammen är öppen 🏖️
För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!