För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu öppna 9-20 varje dag!
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

Kul aktiviteter för både stora och små

Cool Minds är ett lek- och kunskapslabb i Folkets Park. Här kan barn och ungdomar experimentera med teknik, kemi och biologi. Göra DNA-halsband, bygga en robot och lära sig att programmera egna dataspel. Bland mycket annat.

VR-onsdag och Såpbubbleshow är två återkommande aktiviteter på Cool Minds, som ingår i entréavgiften.

VR-onsdag:
Varje onsdag kl 12-18 har vi vår VR-avdelning öppen under drop in! Virtual reality skapar en artificiell och sensorisk upplevelse du sent kommer att glömma. Genom att sätta på dig VR-glasögonen får du utforska allt från solsystemet till kluriga spel som du själv befinner dig i! I entréavgiften ingår 20 minuters fritt spelande. Då ingår givetvis även alla andra skoj avdelningar vi har under drop in!

Såpbubbleshow:
Varje fredag kl 17-18 håller Cool Minds i en spännande såpbubbleshow! Här förklarar deras såp-expert hur bubblor skapas, hur vi kan skapa riktigt stora bubblor, varför bubblor är runda och mycket annat. Showen är interaktiv och ingår utan extra kostnad i drop in avgiften!

Vill du veta mer om Cool Minds? Klicka här!