För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu öppna 9-20 varje dag!
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

Kommunikatör sökes

Vi söker nu en kommunikatör som kan arbeta såväl strategiskt som operativt med besöksanläggningarna Folkets Park, Slottsträdgården, Limhamns kalkbrott, Katrinetorp och Bokskogen.

Ett av dina huvuduppdrag blir Folkets Park. Där kommer du arbeta nära verksamhetsledaren och ha ansvar för allt från den övergripande marknadsplanen till de enskilda arrangemangen som genomförs under året. Tillsammans med en annan kommunikatör håller du även ihop samordningen av kommunikation för alla besöksanläggningar.

För att trivas i rollen är det viktigt att du är driven, självgående och kan skapa resultat i kommunikation, marknadsföring, PR och sociala medier. Vi vill att du, förutom att ha jobbat med marknadsföring och evenemang, även har en kommunikatörs breda kompetensfält för att skapa god intern och extern kommunikation. Vår verksamhet är bred och hos oss kan du lita på att du får omväxlande arbetsuppgifter och även blir involverad i kommunikation av andra områden än besöksanläggningar.

Läs mer om tjänsten här!