För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu öppna 9-20 varje dag!
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

Skördemarknad på söndag

På Stadsbruksdagen kommer vi att visa hur man på olika sätt kan arbeta med odling i staden. Vi kommer att ha en stadsodlade grönsaker skördemarknad där det erbjuds mat odlade i Malmö av de olika företag som ingår i Stadsbruk. Dessutom blir det en Microgreens workshop, roliga odlingsaktiviteter för barn och BIO intensiv demo odling – häng på!

Hela dagen – Urban farmers market
Kom och möt Malmös stadsodlare: Landet Oss, Vegostan Urban Farming, OlliÅke Farms, Maries bihantverk, Dominique Bruno Picasso och passa på att köpa nyskördad och lokalt odlad mat!

Odling för barn // kl.11-14

Microgreens workshop // kl.13
Det är möjligt och enkelt att odla färsk mat på vintern inomhus. Lär dig om hälsofördelarna och tekniken hos växande microgreens hemma.—-

Stadsbruk är en ny metod för att skapa kommersiell odling i staden och kan användas av kommuner och markägare som vill utveckla gröna arbetstillfällen och en attraktiv stad. Stadsbruk vänder sig också till alla stadsodlare som vill leva på odling i staden genom Europas enda inkubator för stadsodlare.