Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

Skördemarknad på söndag

På Stadsbruksdagen kommer vi att visa hur man på olika sätt kan arbeta med odling i staden. Vi kommer att ha en stadsodlade grönsaker skördemarknad där det erbjuds mat odlade i Malmö av de olika företag som ingår i Stadsbruk. Dessutom blir det en Microgreens workshop, roliga odlingsaktiviteter för barn och BIO intensiv demo odling – häng på!

Hela dagen – Urban farmers market
Kom och möt Malmös stadsodlare: Landet Oss, Vegostan Urban Farming, OlliÅke Farms, Maries bihantverk, Dominique Bruno Picasso och passa på att köpa nyskördad och lokalt odlad mat!

Odling för barn // kl.11-14

Microgreens workshop // kl.13
Det är möjligt och enkelt att odla färsk mat på vintern inomhus. Lär dig om hälsofördelarna och tekniken hos växande microgreens hemma.—-

Stadsbruk är en ny metod för att skapa kommersiell odling i staden och kan användas av kommuner och markägare som vill utveckla gröna arbetstillfällen och en attraktiv stad. Stadsbruk vänder sig också till alla stadsodlare som vill leva på odling i staden genom Europas enda inkubator för stadsodlare.

Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.

Plaskdammen är öppen 🏖️
För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!