Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

Hydroponisk workshop med Hemmaodlat!

Var med på Hemmaodlats workshop om hydroponisk odling! Hemmaodlat är en ideell förening som verkar för att fler ska kunna odla mer hemma året runt, oavsett om du bor i villa med trädgård eller i en etta med få fönster.

Workshopen kommer innefatta teori där vi pratar om vad hydroponik är, varför vi använder tekniken samt vad som krävs för att lyckas med sin odling. Vi kommer även ha ett praktiskt moment där ni får lära er hur ni bygger ert egna DWC (deep water culture) och hur ni bygger ert egna ebb och flod. Under det praktiska momentet kommer vi bland annat tillsätta näring, kolla pH, EC och borra. Efter workshopen kommer ni kunna bygga och ta hand om era egna odlingar hemma.

Workshopen äger rum i Stallmästarbostaden som du hittar vid gamla stallet, nära den ingång som vätter mot Södra Parkgatan.

Workshopen är gratis att delta i men föranmälan krävs då det är begränsat antal platser. Klicka på länken här för att anmäla dig!

Varmt välkomna!

Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.

Plaskdammen är öppen 🏖️
För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!