Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

Rullskridskodisko

Tänk er John Travolta i utsvängda byxor, kråsskjorta och med fixad frilla. Lägg till rullskridskor i regnbågens färger och svängiga diskodängor á la Chic dånandes i en dansrotunda. Vad blir det? RULLSKRIDSKODISKO!

Fyra fredagar i september kommer parkens dansrotunda förvandlas till en glittrig, diskoindränkt rullskridskorotunda med DJs som spelar upp diskodängorna från förr varvat med nutida klassiker!

Ta gärna med er era egna rullskridskor och ta en svängom i rotundan. Ni kan också låna rullskridskor gratis i storlekarna 37-45. Det enda ni behöver göra är att kvittera ut dem med ditt ID-kort och rullskridskorna är dina för 30 minuter.

Brändan ligger vid parktorget (där fotbolls-VM visades på storbildsskärm i somras!), och som i sin tur är till vänster om Moriska Paviljongen sett från gräsmattan med huvudentrén från Amiralsgatan.

Det finns popcorn, dryck och annat gott till försäljning så det enda ni behöver ta med er är ert glada humör!

Vi ses i parken!

Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.

Plaskdammen är öppen 🏖️
För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!