För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu öppna 9-20 varje dag!
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

Rullskridskodisko i Brändan

Tänk er John Travolta i utsvängda byxor, kråsskjorta och med fixad frilla. Lägg till rullskridskor i regnbågens färger och svängiga diskodängor á la Boney M dånandes i en dansrotunda. Vad blir det? RULLSKRIDSKODISKO!

Fredagen den 7 september är det premiär för rullskridskodisko i Brändan i Folkets Park. Fyra fredagar i september kommer parkens dansrotunda förvandlas till en glittrig, diskoindränkt rullskridskorotunda med DJs som spelar upp diskodängorna från förr varvat med nutida klassiker!

Ta gärna med er era egna rullskridskor och ta en svängom i rotundan. Ni kan också låna rullskridskor gratis i storlekarna 37-45. Det enda ni behöver göra är att kvittera ut dem med ditt ID-kort och rullskridskorna är dina för 30 minuter.

På premiären är det Rome som intar DJ-båset. Rome har under det senaste årtiondet varit involverad i så gott som allt av värde på regionens urbanscen, som DJ såväl som en av våra mest omtyckta arrangörer. Ninja Nights Events och Woohah är några ex. på hans kreationer. Rome har dessutom öppnat för akter som J. Cole, Bilal, Migos, Seun Kuti, Miguel, Talib Kweli, Dj Premier, Big Sean, Ghostface med många flera. Denna kväll packar Rome med sig det bästa han har inom glammig disco, lyxiga rare grooves och strålande boogie som får rullorna att spinna i ren eufori.

Bjud med kollegorna, dejten eller vännerna och dansa in helgen på rullskridskodisko! Det är fri entré.

Vi ses i parken!