Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

Händelserik tisdag i parken!

Vi har en händelsrik tisdag i parken!

Idag öppnar utställningen i Jaktpaviljongen: Vi8 kl 13 där de åtta konstnärerna Fredrik Book, Pirkko Hamberg, Karin Hansson, Ulf Lundell, Margareta Lönhart, Bengt Månsson, Stig Persson och Lena Stadler ställer ut sina verk. Det är fri entré!

För den som är nyfiken på Folkets Parks historia och vill veta mer om denna så håller Sverker Haraldsson Historisk rundvandring i Folkets Park. Kl 18 är det samling vid gamla entrén vid Norra Parkgatan. Rundvandringen är gratis och ingen föranmälan krävs.

Och avslutningsvis så är det Degrowth – invigningen på Stora scenen kl 18.30. Degrowth är en nerväxtkonferens och kommer att innehålla en rad akademiska, aktivistiska och artistiska evenemang som besöks av forskare, aktivister, beslutsfattare och nerväxtentusiaster från hela världen, såväl som lokalbor. Under konferensens fem dagar kommer fyra huvudtalare att framträda och fyra panelsamtal att hållas i plenum.

Vi ses i parken!

Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.

Plaskdammen är öppen 🏖️
För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!