För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu öppna 9-20 varje dag!
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

186 år tillsammans! Siw & Ann-Louise!

Kommer ni också ihåg hitsen ”Flickor bak i bilen” och ”Jag hade en gång en båt”?

Ikväll är det äntligen dags att få välkomna inga mindre än Siw Malmkvist och Ann-Louise Hanson, två legendariska damer inom svensk showbiz, till Folkets Park.

Samla dina vänner och ta chansen och upplev en sprakande show fylld med anekdoter, humor och oförglömliga hits. En perfekt sommarkväll i vår kära folkpark helt enkelt!

Innan showen börjar värmer Anna Berghe och Matilda Aalborg upp er i publiken med ett sommarkryss i musikens tecken.

Biljetter kostar endast 120:-/styck! Ni kan köpa biljetter både via länken och i entrén: https://www.juliusbiljettservice.se/sv-SE/e/816/186-år-tillsammans-/5745

Program:
KL 17: Insläpp
Kl 18: Sommarkrysset med Anna Berghe och Matilda Aalborn
Kl 19: 186 år tillsammans med Siw och Ann-Louise
OBS! Scentiderna kan komma att ändras något.


Sittplatser: Det finns begränsat antal sittplatser. Det går tyvärr inte att förboka sittplatser framför scenen och du får endast hålla din egen plats och en plats för ditt sällskap. På så sätt får fler besökare möjlighet att hitta en sittplats och uppleva konserten. Du är välkommen att med dig egen filt eller campingstol.

Rullstolsplatser: Det finns ett rullstolsområde till höger om stora scenen. Platserna är ej bokningsbara utan det är först till kvarn som gäller. Området är endast till för rullstolsburna + en ledsagare/rullstol. Det finns garanterat 8 platser. Värdar finns på plats för att hjälpa till på bästa sätt.

Servering: Det finns ingen servering på området. Packa gärna med en picknickkorg med gott att äta och dricka, tänk dock på att inga glasflaskor är tillåtna på området. Det finns en vattenkran på området som ni kan fylla på era vattenflaskor på.

Vi ses i parken!