För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu öppna 9-20 varje dag!
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

Siw! Ann-Louise! 186 år tillsammans!

 

Ni har väl inte missat att Siw och Ann-Louise kommer till parken på fredag? Ta chansen att se dessa fantastiska artister som inledde sina professionella karriärer i mitten av 50-talet och som sedan dess tillhört den yppersta artisteliten. Båda har de sjungit sig in i den svenska musikhistorien och folksjälen.

Innan Siw och Ann-Lousie går på scenen värmer vi upp med sommarquizet ”Gold olden Swedish voices”, en frågesport i musikens tecken. Anna Berghe och Matilda Aalborn håller i denna quiz som börjar kl 18.

Biljetter kostar endast 120:-/styck! Ni kan köpa biljetter både via länken och i entrén.

Vi ses i parken!