För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu öppna 9-20 varje dag!
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

186 år tillsammans

Siw Malmkvist! Ann-Louise Hanson! I Folkets Park!

Fredagen den 3 augusti står inga mindre än Siw Malmkvist och Ann-Louise Hanson, giganter inom svensk showbiz. Ta chansen att se dessa fantastiska artister som inledde sina professionella karriärer i mitten av 50-talet och som sedan dess tillhört den yppersta artisteliten. Båda har de sjungit sig in i den svenska musikhistorien och folksjälen.

Biljetter kostar endast 120:-/styck! Ni kan köpa biljetter både via länken här och i entrén.

Program:
KL 17: Insläpp
Kl 18: Sommarkrysset med Anna Berghe och Matilda Aalborn
Kl 19: 186 år tillsammans med Siw och Ann-Louise
OBS! Scentiderna kan komma att ändras något.

Titeln ”186 år tillsammans” kom till när de tre vännerna Siw, Ann-Louise och Lill-Babs planerade att stå på scenen tillsammans. Tyvärr blev det inte så. Och titeln stämde fortfarande när folkkära Towa Carson kom ombord. Towa måste nu dessvärre kliva av på grund av sjukdom i familjen.

Fast vi låter titeln står kvar! Lill-Babs finns med oss i anden på denna turné. Siw och Ann-Louise kommer med turnén hylla sin bortgångna vän och försöka att sprida den värme och kärlek så som de brukar göra tillsammans.

Publiken kan se fram emot en sprakande show fylld med anekdoter, humor och oförglömliga hits, som tex ”Flickor bak i bilen”, ”Jag hade en gång en båt” och ”Mamma är lik sin mamma” – ackompanjerade av kapellmästare Benneth Fagerlund på piano och Martin Tallström på gitarr.

Innan de legendariska damerna intar scenen värmer vi upp er i publiken med ett sommarkryss med toner från de svenska folkparkernas historia lett av Anna Berghe och Matilda Aalborn.

Sittplatser:
Det finns begränsat antal sittplatser. Det går tyvärr inte att förboka sittplatser framför scenen och du får endast hålla din egen plats och en plats för ditt sällskap. På så sätt får fler besökare möjlighet att hitta en sittplats och uppleva konserten. Du är välkommen att med dig egen filt eller campingstol.

Rullstolsplatser:
Det finns ett rullstolsområde till höger om stora scenen. Platserna är ej bokningsbara utan det är först till kvarn som gäller. Området är endast till för rullstolsburna + en ledsagare/rullstol. Det finns garanterat 8 platser. Värdar finns på plats för att hjälpa till på bästa sätt.

Servering:
Det finns ingen servering på området. Packa gärna med en picknickkorg med gott att äta och dricka, tänk dock på att inga glasflaskor är tillåtna på området.

Vi ses i parken!