För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu öppna 9-20 varje dag!
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

Louise Hoffsten

Den 29 juli kommer Louise Hoffsten till Folkets Park, support är Loulou Lamotte. Packa picknickkorgen med gott att äta och dricka och ta med något mjukt att sitta på. Det blir en härlig söndagskväll i parken!

Biljetter kostar 120:-/styck. Här köper ni biljetter!

Program:
Kl 17: Insläppet öppnar, picknick!
Kl 19: Support: Loulou Lamotte
Kl 20: Louise Hoffsten
OBS! Scentiderna kan komma att ändras något.

Louise Hoffsten behöver knappast någon vidare presentation. Under 2017 släppte hon albumet ”Röster ur mörkret” och till hösten medverkar hon i programmet ”Så mycket bättre”.

Såhär beskriver Louise senaste albumet: ”Det här är sånger om livet på skuggsidan, hur det är att leva i mörker. Att kunna se är något som friska människor tar för givet. Att kunna röra sig normalt utan att behöva stappla sig fram. Kanske du inte kan få ett arbete på grund av din funktionsnedsättning. Kanske du har hamnat på fel sida om lagen och vill berätta om livet bakom murarna för att lätta ditt hjärta.

SUPPORT: Loulou Lamotte
Loulou Lamotte är född i Sverige och har sina rötter i Louisiana. Hennes musik är en förening av de två genrer som utgjort hennes musikaliska uppväxt, från amerikansk soul till svensk pop. Förvänta er en smakfull kombo av soul, kraftfulla wailande och en fantastisk röstbehärskning! Loulou har tidigare samarbetat med artister som Ken Ring, Behran Miri och Pauline. Förra året släppte hon ny skiva och vi kan knappt tills hon tar över parken tillsammans med Louise Hoffsten.

Sittplatser: Det finns begränsat antal sittplatser. Det går tyvärr inte att förboka sittplatser framför scenen och du får endast hålla din egen plats och en plats för ditt sällskap. På så sätt får fler besökare möjlighet att hitta en sittplats och uppleva konserten. Du är välkommen att med dig egen filt eller campingstol.

Rullstolsplatser: Det finns ett rullstolsområde till höger om stora scenen. Platserna är ej bokningsbara utan det är först till kvarn som gäller. Området är endast till för rullstolsburna + en ledsagare/rullstol. Det finns garanterat 8 platser. Värdar finns på plats för att hjälpa till på bästa sätt.

Servering: Det finns ingen servering på området. Ni får gärna ta med er picknick, tänk på att inga glasflaskor är tillåtna på området.

Vi ses i parken!