För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu öppna 9-20 varje dag!
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

Premiär! Mikkeller Pop Up

Ni hörde rätt! Moriskans storbildsskärm sen VM ersätts med en sommarträdgård, hygge och gott häng. Det danska bryggeriet Mikkeller öppar sin första bar i Malmö, och det är ingen mindre än Moriska Paviljongen som bjuder in dom till sin trädgård i sommar.

Imorgon öppnas portarna och det bjuds på stor invigningsfest i den nyrenoverade trädgården. Förvänta er en kväll fylld med svalkande drycker, Texas BBQ, livemusik och massa härligt häng!

Efter premiären fortsätter festen hela sommaren med ett fullspäckad schema av livemusik, utomhusbio, arkadspel, quiz, stand up och dj’s! Trädgården kommer ha öppet alla dagar i veckan, uteservering till 02 på vardagar och 03 på helger, hela sommaren!

Vi ses i Parken!