För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu öppna 9-20 varje dag!
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

Kim Larsen & Kjukken

Kim Larsen har varit en stor del av Danmarks musikliv i mer än 30 år. Tillsammans med bandet Kjukken drar han nu ut på en omfattande turné i Danmark, Norge och Sverige, vilken tar honom till Malmö den nu på lördag. Framträdandet 2012 på Malmö Folkets Park var en stor publiksuccé – och nu är det alltså dags igen!

En konsert med Kim Larsen & Kjukken bjuder på en generös rundtur bland klassiker och nyare pärlor ur en låtkatalog som omfattar närmare 50 år, från 70-talets Gasolin via 80- och 90-talens solokarriär till material tillsammans med bandet Kjukken, med vilka han spelat sedan 1995. Senaste albumet ”Øst For Vesterled” från i våras sålde platina och anses vara Kim Larsens starkaste material på många år.

Biljetter finner ni i länken: https://www.ticketmaster.se/event/kim-larsen-kjukken-biljetter/489285

Lite saker att tänka på:

  • Insläpp kl: 18.00
  • Kim Larsen på scen: ca 20:00
  • Show: 2×50 min, ca 25 min paus
  • Ej medtag av egen mat och dryck.
  • Vi har försäljning av öl och vin etc samt mat.
  • Paraplyer, stolar, kameror, inspelningsutrustning, flaskor samt husdjur får ej tas in på området.
  • Åldersgräns: 18 år

Ta med en vän, släkting, dejt på en nostalgisk kväll under bar himmel.

Vi ses i Parken!