För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu öppna 9-20 varje dag!
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

RnB Out Loud #1

Rnb out Loud, den enda allsången i sitt slag orkestrerad av en av Malmös största underhållningspersonligheter Suuz, är tillbaka men på en ny scen. Det är äntligen dags för hyllade RnB Out Loud att inta Folkets Park och på fredag smäller det!

Suuz recept är att skapa en allsångsfest med låtarna du aldrig annars hör i allsångssammanhang. Vi värmer upp tillsammans med DJ Cleva, för att sedan lyfta taket tillsammans med Suuz och hennes husband RnBand. I år står även den fantastiska sångfågeln EllyEve vid Suuz sida.
Allt detta tillsammans med grymma dansare på scen är standardingredienserna för en lyckad RnB Out Loud kväll.
Välkommen till en sommarkväll du sent kommer att glömma! Vi ses klockan 19.00 i Parken!
Facebookeventet hittar du här!
Allsångshäftet finner du nedan: