Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

Fritt wifi i Folkets Park

Alla ska kunna delta i det digitala samhället. Även om de flesta idag har tillgång till internet i sina mobiltelefoner, är det många som har liten surfpott och som därför är beroende av att kunna koppla upp sig via trådlösa nätverk. Malmö stad erbjuder nu fritt och säkert wifi i Folkets Park som ett steg mot stärkt demokrati och ökad inkludering.

– Det här är ett viktigt steg på vägen mot ett digitalt Malmö. Att bygga ut den digitala infrastrukturen är en förutsättning för att alla ska kunna använda de digitala verktyg och tjänster som kommunen erbjuder. Folkets park är en fortsättning på den här satsningen men även andra öppna platser i Malmö är intressanta framöver, säger Anders Mellberg, kommunikationsdirektör på Malmö stad.

Nätverket heter City of Malmö och går att hitta genom att sätta igång wifi på mobiltelefonen eller datorn när man befinner sig på en plats där det finns tillgängligt. Det har sedan en tid tillbaka funnits på flera platser där kommunen har verksamhet, till exempel på Malmö Live, Hylliebadet, stadsbiblioteket samt på många skolor i staden. Malmö stad har därför kunnat säkerställa att det är tryggt och säkert att använda City of Malmö.

Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.

Plaskdammen är öppen 🏖️
För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!