Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

Pride Park 2018

I hela tre dagar förvandlades Folkets Park till Pride Park och fylldes med utställare, konserter, föreställningar och performance, med ett enda syfte – att uppmärksamma allmänheten om hbtqia-personers situation i samhället.

Vi fick besök av välkända artister, såsom Mandy Rich, MOODY, Lucas Schönefeld och Hampus Carlsson. För att inte tala om lördagens magiska Pride Show där Samantha Fox, Trinity the Tuck Taylor, Cabaret Moulin och Pay TV stod för underhållningen. 

Söndagens stora parad fyllde snabbt parkens alla vrår med glittrande färger och en underbar feststämning! Sångfågeln FabFreddie satte igång publiken med en sprakade allsång tillsammans med artister som Marianne Mörck, Janice, Albin Ganovic och Michael Jansson.

Pride är nu över men minnena från en fantastisk helg kommer leva kvar länge! Tusen tack till er alla som kom till parken och delade denna viktiga helg med oss!

Vi ses nästa år!

Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta.

Plaskdammen är öppen 🏖️
För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!