För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu öppna 9-20 varje dag!
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

Drifters bjuders in till dans i Brändan

Snöra på era dansskor, nu bjuds det upp till dans i parken! Imorgon är det Drifters tur att inta Brändans scen. Drifters är ett av Sveriges största dansband genom tiderna och startade 1962. Redan från början var målsättningen att varje spelkväll göra allt för att lämna en nöjd danspublik efter sig. Att aldrig ge avkall på denna ambition är nog en av anledningarna till att ha lyckats hålla sig på toppen i snart 50 år. Att sedan släppa skivor, hamna på Svensktoppen (14 ggr), medverka i massor av TV-program gör ju inte saken sämre.

Brändan tar 150 personer så det är först till kvarn! Och tänk på att medhavd alkoholhaltiga drycker tillåts ej i Brändan.

Vi ses i parken!