För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu öppna 9-20 varje dag!
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

Carib Kreol – ett karibiskt vardagsrum i hjärtat av Malmö

Ni hörde rätt! Imorgon slår Malmörestaurangen Carib Kreol äntligen upp dörrarna för sin nya satsning i Cuba Cafés gamla lokal och vi kan knappt bärga oss! Vi fick en smygtitt i lokalen och ställde några frågor till Viktor Sternäng som tillsammans med Felix Bratt och Niklas Wernerheim ligger bakom förvandlingen från Cuba Café till Carib Kreol.

Klassisk fråga, hur känns det att inta parken?
– Det känns helt perfekt. Vi hade aldrig kunnat tänka oss en bättre plats för Carib än här i parken. Vi har länge haft tankarna på att att göra ett Carib Kreol 2.0, så när denna lokal dök upp var det en dröm som gick i uppfyllelse. Det kändes helt rätt helt enkelt. Nu vill vi föra vidare lokalen och göra ett lika bra jobb som Fotios gjorde med Cuba Café. Folkets Park är även en park där hela Malmö samlas och det är även vår vision med Carib.

Hur ser er invigningshelg ut?
– På torsdag slår vi upp dörrarna för allmänheten. Vi kommer bjuda på smakprov från menyn och schyssta priser i baren. Det kommer även bjudas på livemusik i form av sambabandet Samba de gente, samt Johanna Olofson och Måns Mernsten i DJ-båset.

Vad kan vi förvänta oss i matväg?
– Vi kommer fortsätta med Karibisk mat, där vi kör ett handplock av olika recept från olika öar i Karibien, och blandar detta med svenska råvaror och lite egna påhitt. Du kan förvänta dig vår paradrätt jerk chicken, men även nya inslag såsom ceviche på svärdfisk och massor med skaldjur, lagat med bra och fina råvaror. Såklart erbjuder vi även ett vegetariskt/veganskt utbud. Den veganska ”jerken” är faktiskt den bästa veganska varianten jag smakat! Det kommer även finnas en fantastisk barmeny med karibisk plockmat.

Vad kan vi förvänta oss från er i sommar?
– Vi kommer fokusera på en mer avslappnad lounge-stämning framför klubb, där god mat och drinkar står i fokus. Ett karibiskt vardagsrum helt enkelt, med en fantastisk uteservering. Varje torsdag kommer vi köra salsakvällar och på helgerna kör vi mer dj:s och livemusik. Sju dagar i veckan. Öppet för alla!

Carib Kreol kommer att ha öppet sju dagar i veckan, med start fredag denna vecka. Gratis för alla och öppet till sent. Kan det bli bättre? Vi välkomnar starkt våra nya grannar och ser fram emot många soliga AWs och svängiga salsaturer!