För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu öppna 9-20 varje dag!
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

Louise Hoffsten kommer till Folkets Park

Louise Hoffsten behöver knappast någon vidare presentation. Under 2017 släppte hon albumet ”Röster ur mörkret” och till hösten medverkar hon i programmet ”Så mycket bättre”.

Såhär beskriver Louise senaste albumet: ”Det här är sånger om livet på skuggsidan, hur det är att leva i mörker. Att kunna se är något som friska människor tar för givet. Att kunna röra sig normalt utan att behöva stappla sig fram. Kanske du inte kan få ett arbete på grund av din funktionsnedsättning. Kanske du har hamnat på fel sida om lagen och vill berätta om livet bakom murarna för att lätta ditt hjärta.

Den 29 juli kommer Louise Hoffsten till Folkets Park. Biljetter kostar 120:-/styck

Sittplatser: Det finns begränsat antal sittplatser. Det går tyvärr inte att förboka sittplatser framför scenen och du får endast hålla din egen plats och en plats för ditt sällskap. På så sätt får fler besökare möjlighet att hitta en sittplats och uppleva konserten. Du är välkommen att med dig egen filt eller campingstol. Det finns även möjlighet att låna solstolar av Folkets Park.

Rullstolsplatser: Det finns ett rullstolsområde till höger om stora scenen. Platserna är ej bokningsbara utan det är först till kvarn som gäller. Området är endast till för rullstolsburna + en ledsagare/rullstol. Det finns garanterat 8 platser. Värdar finns på plats för att hjälpa till på bästa sätt.

Servering: Det finns ett serveringsområde som erbjuder mat och dryck.

Biljetter köper ni här!