För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu öppna 9-20 varje dag!
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

186 år tillsammans!

I sommar turnerar Siw Malmkvist, Ann-Louise Hanson och Towa Carson med showen 186 år tillsammans. Siw Malmkvist, Ann-Louise Hanson och Towa Carson är giganter inom svensk showbiz, tillsammans har de stått på scen i 186 år. Folkparkspubliken kommer att få se en föreställning med anekdoter, humor och älskade hits, som Flickor bak i bilen, Jag hade en gång en båt och Sista Dansen (Save the last dance for me) – ackompanjerade av kapellmästare Benneth Fagerlund på piano och Martin Tallström på gitarr. Tillsammans har trion bland annat tävlat i Melodifestivalen 2004 med låten Ces´t la vie och var även mellanakt i Melodifestivalen 2013 där de gjorde Pensionär, en humoristisk version av Erik Saade´s Populär.

Den 3 augusti hälsar vi de varmt välkomna till Folkets Park! Biljetter kostar 120:-/styck.

Barbro ”Lill-Babs” Svensson skulle ha medverkat vid turnén. Istället för att ställa in turnén vill vännerna hylla sin folkkära vän.
– Även om saknaden och sorgen efter Barbro är stor så kände vi att ställa in turnén inte var ett alternativ. Barbro var den som alltid ville ställa upp och ge sin publik sitt bästa och i hennes anda vill vi göra detsamma, säger Siw Malmkvist.

– Barbro ville under sitt liv aldrig ställa in en show. Vi fortsätter i hennes anda och vill istället hylla henne i kommande folkparksturné, säger Ann-Louise Hanson.

– Jag ersätter inte Barbro! Ingen kan ersätta henne. Jag är inhoppare och har ju förut gjort många konserter med Siw och Ann-Louise, säger Towa Carson.

Innan de legendariska damerna intar scenen värmer vi upp er i publiken med ett sommarkryss med toner från de svenska folkparkernas historia lett av Anna Berghe och Matilda Aalborn.

Sittplatser: Det finns begränsat antal sittplatser. Det går tyvärr inte att förboka sittplatser framför scenen och du får endast hålla din egen plats och en plats för ditt sällskap. På så sätt får fler besökare möjlighet att hitta en sittplats och uppleva konserten. Du är välkommen att med dig egen filt eller campingstol. Det finns även möjlighet att låna solstolar av Folkets Park.

Rullstolsplatser: Det finns ett rullstolsområde till höger om stora scenen. Platserna är ej bokningsbara utan det är först till kvarn som gäller. Området är endast till för rullstolsburna + en ledsagare/rullstol. Det finns garanterat 8 platser. Värdar finns på plats för att hjälpa till på bästa sätt.

Servering: Det finns ett serveringsområde som erbjuder mat och dryck.

Biljetter köper du här.