För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu öppna 9-20 varje dag!
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

VM i Parken

I sommar blir det stor fotbollsfest i Folkets Park. Alla Sveriges matcher (och matcherna som visas samma dag) och semifinalerna och finalen visas på storbildsskärm på parktorget. Dessa matcher visas också i Moriskans trädgård där alla VM-matcher visas.

Folkets Park vill bjuda alla Malmöbor på en stor folkfest! Det är extra kul att kunna bjuda på fotbollsfest i en stad där hela världen samlas. Malmö står för mångfald och det vill vi ska märkas i Folkets Park. Vår förhoppning är att alla deltagande länder i fotbolls-VM ska vara representerade under sommarens fotbollsfest.

Landsrepresentanter sökes
Därför är nu Folkets Park på jakt efter Malmöbor som på ett eller annat sätt har en anknytning till de deltagande länderna. Det behöver inte vara släktband eller att man kommer från ett visst land. Anknytningen kan vara att man läst franska i skolan eller att man har ett stort intresse för Sydkoreansk popmusik. Bandet till landet är helt upp till dig som är intresserad av att deltaga, och har ett stort fotbollsintresse, såklart.

Vad det innebär
Landsrepresentanterna kommer användas i marknadsföringen och kommunikationen för ”VM i Parken”. Det kommer spelas in en film för att marknadsföra arrangemanget och alla landsrepresentanter kommer fotograferas för att användas på bl a Folkets Parks facebook-sida. Så, ta chansen! Du kommer inte ångra dig!

Urvalet av landsrepresentanter görs av Folkets Park och kan inte överklagas.

Vill ni veta mer? Maila då till folketspark@malmo.se!