För öppettider, menyer och program: se respektive verksamhet.
Hoppkuddarna är nu öppna 9-20 varje dag!
Ta hand om varandra! Håll avstånd, stanna hemma om du är sjuk!

Vi välkomnar Cool Minds!

Förra sommaren var Cool Minds, Malmös lek- och kunskapslabb, på besök i Folkets Park. Cool Minds visade hur man gör slime, skriver ut i 3D och gav prov på deras verksamhet. Aktiviteterna var mycket uppskattade och förväntningarna är stora när nu Cool Minds flyttar in i Debasers gamla lokaler.
Felicia Fredriksson, Folkets Parks verksamhetsledare är glad:
– Det är kul att fylla de gamla rocklokalerna med aktiviteter för barn och unga. Förra sommarens samarbete blev en succé och när nu Cool Minds flyttar in permanent förväntar vi oss en fortsättning.

Mariella Sterner, VD Cool Minds:
– Vi ser glatt fram emot över att få vara en del av den varma gemensamskapen som bubblar i Folkets Park! Vi satsar på att engagera barn året runt, med aktiviteter, events och kurser som inspirerar och väcker kunskapsglädje.