Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

I Folkets Park möts vi! Och nu möts vi tillsammans framför storbildskärmarna. Hela sommaren blir en lång fotbollsfest i Folkets Park. Alla VM-matcher visas i Moriskans trädgård och när Sverige spelar, när det är semifinal och när det är final blir det extra stor fotbollsfest. Då visas nämligen dessa matcher på parktorget från en 50 kvadratmeter stor bildskärm.

Studio Glasnost på parktorget

Före, under och efter matcherna på parktorget kommer Cornelius Löfmark hålla i ”Studio Glasnost”. De spelande länderna kommer att representeras och presenteras: kulturen, maten, livet, musiken och givetvis – fotbollen – kommer att få ta plats på studions scen.

I Moriskans trädgård

Alla VM-matcher visas i Moriskans trädgård. Mat och dryck kan köpas i Moriska Trädgården. Ingen medhavd mat och dryck gäller inne på området. Tänk också på att det vid populära matcher snabbt kan bli fullt där. Kom i tid, alltså.

Mer information

På vår facebook-sida hittar ni dagsaktuell information. Kolla in den!

Vi möts i parken!

VM i Parken presenteras i samarbete med: