Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

Med fokus på utveckling och konserter

Nicklas Johansson är projektledare på gatukontoret och ny i Folkets Parks organisation sedan årsskiftet. Vi ställde tre snabba frågor till honom om hans roll i parken och vad han ser fram emot i sommar.

Du jobbade i Folkets Park mellan åren 2007 och 2008 och är tillbaka i verksamheten sedan januari i år. Kan du berätta lite om din roll och vad du kommer att jobba med?
– Jag kommer att jobba med parken vad gäller utveckling de kommande tre åren. Det är uthyrning och betalkonserter som ska öka under denna period. Jag kommer att fungera löpande som upphandlingsstöd och bollplank.

Vad ser du för utmaningar och utvecklingspotential i parken under de kommande åren?
– Att skapa en helhet i parken där arrendatorer och Malmö stad tillsammans utvecklar parken till en stark besöksanläggning året om.

Nämn fyra saker som du ser fram emot i Folkets Park i sommar?
– Invigningshelgen som vi har satt ihop är fantastisk. Jag längtar även till fotbolls-VM och att få se Sverige ta hem ett VM-guld, det kommer att bli grymt. Häng på Far i Hatten och softa söndagar med blåsorkestrar är något jag också ser fram emot.