Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

Is-sjö i Jaktpaviljongen

I Jaktpaviljongen pågår nu ljudinstallationen ”Is-sjö” av James Brewster.

Tänk dig att du sitter i en liten roddbåt omgiven av isberg. Isen smälter och du ror i en kanal mellan isbergen. Kring båten finns det hundratals mindre isflak. När årorna rör vid vattnet så flyttas isbitarna och ljudet som bildas när de slår mot varandra sprids ut över hela isfältet.

Is-sjö är en interaktiv ljudinstallation som handlar om denna upplevelse. Besökarna skapar själva alla ljud och därigenom påverkar de ljudvärlden de befinner sig i. Man kan skapa individuellt eller i samarbete med andra men det viktigaste är att man är fri att experimentera och upptäcka utan handledning.

Öppettider:
Torsdag-fredag kl 12-15
Lördag-söndag kl 12-16.

Utställningen är för alla åldrar och det är fri entré!

Video hittar ni här!

Med stöd av Sparbanksstiftelsen Skåne.