Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

Trevligt på Nöjesteatern

Komikerduon Anders och Måns har arbetat tillsammans i snart 20 år. Tillsammans ligger de bakom ett flertal framgångsrika radio- och tv program. Och komikerparet är just nu också aktuella med sin podd Så funkar det som varje vecka har 45.000 lyssnare.

Efter höstens succé med 30 föreställningar över hela Sverige är det nu bestämt att Anders & Måns förlänger perioden och åker i vår åter ut på vägarna med föreställningen Nu har vi väl trevligt?

Anders Johansson är programledare, komiker och lite undernärd. Förutom att resa runt som stå-upp komiker kan man ha sett honom i ”Parlamentet”, i ”Djursjukhuset” eller som Stig-Helmer Olsson i musikalen ”Sällskapsresan”. Nu är han aktuell som tävlande i årets upplaga av det omåttligt populära TV-programmet ”På spåret”.

Måns Nilsson är komiker, regissör och antikhandlare. Måns fyller sina dagar med jobb för att slippa känna efter. Senaste året har man kunnat höra honom i Kvällspasset i P4 och kanske sett honom på Hemköp Triangeln.

”Nu har vi väl trevligt?” ser ni imorgon kl 19.45 på Nöjesteatern. För mer information och biljetter, klicka här!