Vi använder kakor (cookies) för att samla besöksstatistik och förbättra användarvänligheten. Du accepterar användningen av kakor genom att stänga denna ruta eller klicka vidare på webbplatsen.
×

På tisdag firar vi in våren!

Kring sprakande eldar och musik firar vi vårens antågande! Chaharshanbeh Soori är en folklig icke-religiös högtid som har firats bland många olika folkslag under nästan 4000 år. Alla, oavsett ålder, nationalitet, religion och etnicitet är välkomna att delta i firandet.

I år arrangerar vi ett mindre firande av Chaharshanbeh Soori än tidigare år då gräsmattorna i parken är avspärrade. Förutom DJ som spelar kommer det på två platser vid parktorget bredvid Moriska Paviljongen finnas sju stycken eldar som besökarna kan hoppa över.

Mer information om Chaharshanbeh Soori hittar ni här!

Eldfesten firas i år på Stortorget och är ett gemensamt firande i samband med Nouruz den 20 mars kl 18-22. Mer information om Eldfesten hittar ni här!

Vi ses i parken!